esp
eng

ha il·lustrat més d’una setantena de llibres infantils a Espanya, Itàlia, França, UK, Portugal, Taiwan, Brasil i els Estats Units.

Ha participat en programes de televisió, en espectacles familiars, material didàctic per diversos museus i institucions culturals.

Ha estat seleccionat en tres ocasions a la Mostra degli illustratori di libri per ragazzi de Bologna i també per la Society of Illustrators de New York, al Original Art: The Fine Art of Children’s Books Illustration.

Ha participat en exposicions d’il·lustració a The Museum of American illustration de New York, Chicago Art Institute, Northwestern University d’Illinois, Itabashi Art Museum de Tokyo, Society of Illustrators de Korea, International Illustrators Exchange de Praga i a la Fira del Llibre de Frankfurt.

Ha obtingut els premis Mercè Llimona, Lola Anglada, el Premi de la Crítica Serra d’Or i en dues ocasions el Premi Junceda de l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya.

LLIBRES IL·LUSTRATS:

Puzzles:

 

Projectes teatrals:

 

Revistes Storyworks (NY), Storytime (UK), CuerpoMente, Integral, El Mueble, Descobrir Cuina, Cavall Fort, Tretzevents.

Col·laboracions amb diverses televisions i videoproductores. Treballs emesos a programes de Televisió Espanyola, Televisió de Catalunya, Antena3, Euskal Televista, TeleMadrid.

 

Obra gràfica diversificada en llibres de text, publicitat, interactius, pàgines web i altres publicacions per al Museu de la Ciència de Barcelona, la Fundació la Caixa, la Generalitat de Catalunya, la Cambra de Comerç de Catalunya, la Universitat  de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya, l'Auditori de Barcelona, el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Sitges, Mataró, Vilanova i la Geltrú i Barcelona.

 

Premis:

 

Participació a exposicions d'il·lustració: